viernes, 15 de marzo de 2013

(VI) TARDA DE PIN PON




Després d’unes setmanes en els quals jo i en Mouhamadou, en les nostres trobades,  fèiem els seus deures, aquesta vegada hem quedat per anar a jugar a pin pon a la Plaça d’Assumpció de Sant Narcís.


 En arribar a la plaça vam començar la nostra partida. Al principi sentint només el tic toc de la pilota amb la raqueta el joc es feia una mica avorrit. Per posar-nos una mica més en el joc, vam començar a comptar els tocs que fèiem .


Veient que comptar els tocs que fèiem no ens motivava, vam rumiar com fer-ho més entretingut. Llavors sens va acudir un idea: cada vegada que havíem de tocar la pilota havíem de dir el nom d’un país. Quan ja no ens sortia cap país, vam canviar-ho per noms de futbolistes.  Més tard per noms de ciutats, noms de persones, noms d’aliments i finalment per noms d’objectes.


Amb això la nostra partida de pin pon va ser molt divertida ja que el fet de tenir poc temps per tocar la pilota i dir un nom a la vegada,  feia riure molt quan no s’aconseguia les dues coses  a la vegada. Ens ho vam passar molt bé.


Cansats vam dir prou i vam anar a veure el carnaval de Santa Eugènia.  Una estoneta al carnaval, vam decidir marxar cap a casa. Vaig acompanyar Mouhamadou  a casa seu.  La tarda de pin pon sota els arbres de la Plaça d’assumpció  de Sant Narcís havia estat genial!

No hay comentarios:

Publicar un comentario