domingo, 24 de marzo de 2013

(IX) ....Oooee...Oooee

La setmana passada en Mohamadou em va comentar que  a la seva escola li havien donat entrades per anar a veure el Girona FC a Montilivi i que volia que hi anéssim. Doncs bé, aquest dissabte  23 de març hem anat a veure a Montilivi el partit entre el Girona i el Mirandes.

A 3/4 de 7 vaig anar a buscar-lo a casa seva. Com que tenia 4 entrades, els seus dos germans més grans que ell, també van venir amb nosaltres. Tots quatre partírem caminant cap a Montilivi. A mesura que ens anàvem aproximant l'estadi l'ambient del partit s'anava veient.
La música i la multitud de gent que s'aplegava a les portes del camp feien pujar els ànims. Passats 1/4 de 9  vam poder accedir a l'interior del camp.  Ens vam  seure a les primeres cadires del gol sud.
El partit havia començat a les 8 però el resultat no s'havia mogut encara i era de 0-0.

Poc a poc les ocasions van anara arribant i en una d'aquestes el Girona va obrir la llauna, 1-0. Montilivi, que estava ple va celebrar el gol molt eufòric. La primera part va acabar 1-0.   En el temps de descans ens vam menjar els entrepans i "gatós" que la mare d'en Mouhamadou havia preparat.

En la segona part van arribar el segon, el tercer i el quart gol del Girona, que tancava el resultat amb Girona 4-0 Mirandes.
Mamadi

Mouhamdou

Saibo

En aquesta segona part vam gaudir molt del joc que feia el Girona i de l'ambient. Tant content que estava el públic que es va començar a fer la onada. Veure-la dins de l'estadi i ser partícip d'ella ens va agradar i alegrar a tots.

Més tard, els càntics i ecos que es feien a banda  i banda del camp entre el gol sud i el nord, va ser una de les coses que ens va agradar més de l'ambient i del partit.