viernes, 11 de enero de 2013

(IV) BARCELONA, FUTBOL I EUFORIA


El dissabte 22 de desembre el meu mentorat Muhamadou, jo, el meu germà Abdoul i la Marta i el seu mentorat en Makan vam anar a Barcelona a veure el partit de futbol de la XIX jornada de la Lliga Adelante entre ni més ni menys que el FC Barça B i el FC Girona. Sabent que aquest any el Girona està a la zona alta de la classificació i el Barça B està ple de joves talents que prometen molt, tots nosaltres estàvem segurs que gaudiríem d'un bon espectacle.

A les 9 del matí vaig anar a buscar en Muhamadou a casa seva per anar a junts amb el meu germà a l'estadi del Girona a Montilivi. Vam arribar just a temps a Montilivi ja que els últims aficionats estaven pujant. En l'autobús ens vam retrobar amb la Marta i el seu mentorat en Makan. Els mentorats es varen conèixer i tot seguit varem sortir de Girona cap a Barcelona.


Al migdia vam arribara a la zona esportiva del Barcelona, lloc on es troba: el Camp Nou, el Palau Blaugrana i el Mini Estadi.

Com que havíem de recollir els tiquets a les 14:30 al Mini Estadi, vam aprofitar el temps lliure que teníem per fer un cop d'ull a les botigues del FC Barcelona. Vam passejar una mica per dintre i vam. Com a record els mentorats se'n van dur una foto del seu jugador preferit del primer equip del Braça.


Desprees de sortir de les botigues vam anar a dinar a un parc que hi havia a la zona. Un cop dinat i faltant temps per a les 14:30 vam jugar una estona. Vam jugar un joc de concentració i memòria, el joc del mocador amb diferents estils i varem fer cursets per veure qui corria més.


A les 14:30 un cop ens varen donar els tiquets, juntament amb la resta d'aficionats del Girona, varem començar a desfilar cap a l Mini Estadi. Un cop a dintre i ocupats els nostres seients, per primer cop vam observar lo maco que era el Mini Estadi.
Poc a poc els aficionats van anar arribant i en especial els del Girona vam començar a escalfar l'ambient cridant el nom del Girona.


Finalment va arribar l'hora. L'himne del Braça va omplir el Mini Estadi i els jugadors van saltar al camp. Tot seguit l'arbitre va donar el xiulet inicial. El partit va començar una mica fred però a poc a poc les ocasions van anar arribant. La primera part va acabar amb 2-0 pel Barça però tot i així els gironins no vam parar d'animar. En la segona part el parit es va emocionar molt. El Girona va començar a remontar. En l'ultim instant del partit el Girona va culminar la remuntada marcant el 4 gol que posava el marcador en equilibri       4 - 4.

Una bogeria va envair mentorats, mentors i aficionats del Girona, quan va entrar el quart i últim gol.





No hay comentarios:

Publicar un comentario