viernes, 11 de enero de 2013

(III) DESCUBRINT CAMINS



El dissabte en Muhamadou i  jo vam decidir anar a la biblioteca de Salt a llegir contes i historietes. En arribar a ala biblioteca de Salt vam veure que estava  tancada. En Muhamadou em va dir que coneixia una altre a dintre de Salt. Així que va anar a veure si aquella estava oberta. En arribar-hi vam veure que també estava tancada.
Llavors vam pensar de fer un passeig. Sens va plantejar dos llocs per passejar: per Salt o per Girona. Com que a tots dos ens era igual a quin lloc anar-hi, vam dir ja que érem a Salt perquè no passejar per  allà.
Així que vam començar a recórrer pels carrers de Salt evitant els carrers molt freqüentats i buscar els més tranquils. Agafàvem els camins sense parar a pensar on es portaria. Per mantenir el diàleg vam pensar de jugar el joc de la improvisació. Un ha dir una paraula i l’altre haurà  d’explicar el seu significat amb la condició de no repetir cap paraula. Bé nosaltres ens vam saltar aquesta norma. Això ens va permetre de parlar  de temes molt diversos.

En un d’aquets camins desconeguts  que vam agafar, vam anar a parar  just al davant del Teatre Municipal de Salt. Vam mirar les representacions programades per aquells dies i vam dir que poder setmanes més tard podríem venir a veure una obra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario