viernes, 26 de abril de 2013

(XII) ZOO DE BARCELONA




Aqeust dissabte 14 d'abril jo i en Muhamdou i la parellla de rossinyols: Marta-Makan, Mònica-Suhan,  Alba-Alondra hem anat a visitar el Zoo de Bacrelona.   Per confiar-se en mi (que no soc gens expert en consulta d'horaris de tren) ens hem agut d'esperar una hora a l'estació de Renfe de Girona. Ja que hi èrem tots vam aoprofitar per jugar diversos jocs de cartes qu duïa la Mònica. En Mankan sempre sonrient i alegre  estaav al ranking dels guanyadors.


 En arribar a l'estació de Sants de Barcelona vam agafar el metro i vam, baixar l'etació que ens deixava més aprop del Zoo. Aprofitant aquesta distància vam passejar per l'avinguda de Colom.





Abans d'entrar al Zoo vam anar al parc que hi havia al costat per dinar. En Muhamadou i en Makan no van parar d'animar i entretenir sobre l'herba amb els seus jocs.





Un cop al Zoo ens vam posar en marxa, explorant animals petits i gegants.








Els cangurs van ser els primers que vam anar a mirar.





Poc a poc vam anar mirant els animals que ens cridaven més l'atenció: foques, lleó, tigre, camells, ocells, goril·les, cabres, girafes, elefants...


Havent vist tots aquets animals... Vam deixar el Zoo per tornar.El dia havia sigut molt llarg però havia valgut la pena. Durant la tornada el cansament es notava excepte per en Makan i Muhamadou que encara volien més gresca.





No hay comentarios:

Publicar un comentario